Laitoshuoltaja Kangasalalle
Kangasalan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme LAITOSHUOLTAJAA Kangasalle eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Etsimme laitoshuoltajia työskentelemään asiakasyrityksessämme Kangasalan kaupungilla. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti. Hakemamme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Kangasalan eri kohteissa: kouluissa, terveyskeskuksessa ja vanhainkodissa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Hän tekee työtä ahkerasti ja asiakaslähtöisesti. Työ edellyttää hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskentelevän tulee ennen työn alkamista näyttää rikostaustaselvityksensä. Terveyskeskuksessa työssä tulee olla myös tartuntatautilain määrittelemä rokotesuoja.

Tarjoamme määräaikaisia sekä keikkaluontoiseen töitä asiakastilauksien mukaisesti. Työt painottuvat arkeen aamu- ja päivävuoroihin, tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ sopii sinulle, jos etsit toisen työn ohelle satunnaisia töitä tai määräajaksi pidempää pestiä.

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Liitä mukaan kuvat työ- ja opintotodistuksistasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot