(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja, JUSTiin
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle laitoshuoltajaa sairaalaan.

Edellytämme sinulta alan koulutusta (laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja) tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme että sinulta löytyy erityisesti kokemusta sairaalasiivouksesta. Työ sisältää muun muassa ylläpito- ja perusiivouksia, ruoan jakelua, ja apuvälineiden pesua.

Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun.

Oletko joustava ja tottunut tekemään vuorotyötä? Osaat huomioida työkohteen korkean hygieniatason ja sinulla on rohkeutta kokeilla erilaisia työmenetelmiä laitoshuoltajan tehtävässä.

Työajat ovat ma-su välillä, ne voivat vaihdella klo 06-22 välillä. Työaika on 7,75h / pva. Työ on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus AVAINTA -työehtosopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja olet tottunut tekemään vuorotyötä, lähetä siis heti työhakemus linkin kautta ja liitä ansioluettelosi mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Laitoshuoltaja

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Laitoshuoltaja