Laitoshuoltaja, JUSTiin Järvenpäähän
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle laitoshuoltajaa vakituiseen työhön.

Edellytämme sinulta alan koulutusta (laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja) tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme että sinulta löytyy erityisesti kokemusta sairaalasiivouksesta. Työ sisältää muun muassa ylläpito- ja perusiivouksia, ruoan jakelua, ja apuvälineiden pesua.

Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun.

Oletko joustava ja tottunut tekemään vuorotyötä? Osaat huomioida työkohteen korkean hygieniatason ja sinulla on rohkeutta kokeilla erilaisia työmenetelmiä laitoshuoltajan tehtävässä.

Työajat ovat ma-su välillä, ne voivat vaihdella klo 06-22 välillä. Työaika on 7,75h / pva. Työ on vakituinen ja se alkaa 10.8.2020. Palkkaus AVAINTA -työehtosopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja olet tottunut tekemään vuorotyötä, lähetä työhakemus heti ja liitä ansioluettelosi sekä opiskelu- ja työtodistuksesi mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Laitoshuoltaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot