Laitoshuoltaja, Jatsi Oy Cooperin päiväkoti, Järvenpää
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle laitoshuoltajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Cooperin päiväkotiin. Cooperin päiväkoti on Järvenpään vuorohoitoa tarjoava päiväkoti, jossa järjestetään myös esiopetusta. Päiväkodissa toimii kahdeksan lapsiryhmää, joista kaksi toimii tällä hetkellä tavallisena päiväryhmänä.

Laitoshuoltajana huolehdit päiväkodin päivittäisestä puhtaanapidosta; työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta sekä peruspesuja. Tässä kohteessa laitoshuoltajan työhön kuuluu myös noin yksi lauantaivuoro kuukaudessa, jolloin huolehdit siivouksen lisäksi lounas- ja päivällisruokien sekä erityisruokavalioannosten jakamisesta sekä tiskauksesta.

Edellytämme laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkintoa sekä tehtävään soveltuvaa, vähintään parin vuoden siivousalan työkokemusta, hyvää suomen kielen taitoa, siivouskoneajokorttia ja hygieniapassia. Ateriapuolen koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi valintaa tehdessä. Lisäksi toivomme, että olet joustava, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun. Omaat myös hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

  • Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen
  • Työajat: Työvuorot pääasiassa ma-pe klo 6:30-16:39 välillä, n. yksi lauantaivuoro kuukaudessa. Päivittäinen työaika 7h 45min.
  • Palkka: AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Jatsi Oy tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöedut!
  • Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Eikö kuulostakin hyvältä - kiinnostuitko? Lähetä työhakemus ansioluettelon kera samantien! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tehdään suoraan Jatsi Oy:n kirjoille, Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #barona

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot