Laitoshuoltaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kohde on muistisairaiden ikäihmisten palvelutalo, jossa on tarjolla tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustasta. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja aloitus tässä tehtävässä olisi maaliskuussa. Tämä työpaikka on savuton. 

Työnkuvaus:

Laitoshuoltajana työnkuvaasi kuuluvat siivous, pyykkihuolto sekä ruokahuollossa avustaminen tarvittaessa. Lisäksi voit halutessasi osallistua esimerkiksi asukkaiden kanssa ulkoiluun. Myös viriketoimintaan osallistuminen mahdollista. Työ on monipuolista ja joustavassa työyhteisössä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työnkuvaan. 

Toivomme:

Työntekijältä toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, sekä aitoa halua työtä kohtaan. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt olemaan tarvittaessa myös joustava. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista töistä sekä tehtävään sopivan koulutuksen, mutta hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään aluksi MediPowerin kautta (6kk), jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Aleksandra, Miia ja Ellen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427254
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää