(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Järvenpäähän
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia Foods etsii Järvenpäähän A-klinikan päihdesairaalaan laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7-15 välillä. Tehtävään edellytetään aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään 1-3 vuoden ajalta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lähetä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta 25.8. mennessä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä kohdepäällikkö Riitta Rahikaiseen sähköpostilla tai puhelmitse: riitta.rahikainen@palmia.fi / 040 4814022