(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt laitoshuoltajaa Hämeenlinnaan!

Oletko iloinen ja ulospäinsuuntautunut palveluosaaja! Osaat toimia terveydenhuollon kohteessa, pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet oma-aloitteinen? Arvostamme uudessa laitoshuoltajassa reipasta työotetta, maalaisjärkeä, motivaatiota, joustavuutta ja oikeaa asennetta. Etsimme juuri sinua, jolla on asenne ja sydän paikallaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-21 välisenä aikana, myös viikonloppuisin. Työ sisältää siivouksen lisäksi välinehuollon tehtäviä ja ruuan jakamista potilaille.

Arvostamme puhtausalan tutkintoa, esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 22.9.2019 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä saat tarvittaessa Taina Simolalta p. 050 412 5528.

Palmia panostaa henkilöstönsä perehdyttämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, mukavat työkaverit ja perehdytämme työhön. Vaikka olisit vasta valmistunut, ethän arkaile ottaa yhteyttä!