Laitoshuoltaja Eurajoelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haemme nyt LAITOSHUOLTAJAN sijaista asiakaskohteeseemme Eurajoelle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Laitoshuoltaja tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta sairaala- ja palveluasumisympäristössä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vk) ja määräaikainen sijaisuus  31.12.2022 asti. Työtä on pääosin arkisin klo 06:00-16:00 välillä, mutta työtä saattaa myös olla viikonloppuisin. Viikonloppuvuorot ovat kiertävästi kohteessa, jolloin viikkovapaat siirtyvät arkipäiville. Työpäivän pituus on 7,5 tuntia.


Tähän tehtävään edellytämme sinulta laitoshuoltajan tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta vähintään vuoden ajalta. Katsomme työkokemuksen vastaavanlaisesta työympäristöstä eduksesi. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on joustava ja oma-aloitteinen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä vastuullista työskentelyotetta.


ISS:llä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 1.8.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alussa.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot