(Poistunut julkaisusta)

Laitoshuoltaja ASR-palvelut, Järvenpää
ASR Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Etsimme ammattitaitoista laitoshuoltajaa ASR-palveluille Järvenpäähän.

Laitoshuoltajan työt ovat pääosin Elna-Mariassa Järvenpäässä 4 päivää ja 1 pv viikossa Miljan hoivakodissa Ristinummella.

Hoivakoti Elna-Maria sijaitsee Järvenpäässä, Terholan asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustasta. Hoivakoti on rakennettu 2014 ja suunniteltu tehostetun ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Elna-Mariassa on 26 asukaspaikkaa.

Miljan Hoivakodissa Järvenpään Ristinummella on 15 asukaspaikkaarauhallisella, vehreällä pientaloalueella sijaitsevassa hoivakodissamme tunnelma on lämmin ja kodinomainen. Asukkailla on oma huone tai vaihtoehtoisesti kahden hengen huone.

Tehtävä soveltuu itsenäiselle ammattilaiselle. Tehtävä edellyttää hyvää asennetta ja ymmärrystä ikäihmisten asumispalveluista. Tarvittaessa laitoshuoltaja osallistuu myös ruokahuollon tehtäviin pienessä yksikössä. Olethan myös joustava ja sinulta löytyy positiivinen elämänasenne.

Työ on kokoaikainen 38,25 h / viikko ma-pe päivätyö. Työaika neuvoteltavissa klo 6.00-18.00 välille. Huomioithan, että työpaikka on savuton.

Mikäli koet kutsumusta tähän tehtävään niin laita hakemus meille jo heti tänään! Tehtävä täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Otathan yhteyttä myös, mikäli olisit käytettävissä lyhyemmän ajan tai olet käytettävissä osa-aikaisesti lisätyöhön laitoshuoltajana. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Laitoshuoltaja