(Poistunut julkaisusta)

Laitosasentaja, Viikinmäki
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Haemme Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle

Laitosasentajaa

Pääkaupunkiseudulla on kaksi jätevedenpuhdistamoa: Helsingin Viikinmäessä ja Espoon Suomenojalla. Työskentelet vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla, joka huolehtii puhdistamoiden elinkaaren hallinnasta. Osastolla työskentelee noin 100 vesihuollon ammattilaista.

Tehtäviisi kuuluvat Viikinmäen jätevedenpuhdistamon LVI-laitteisiin liittyvät tarkistus- ja huoltotehtävät. Lisäksi valvot kiinteistön automaatiojärjestelmän kautta järjestelmien toimivuutta.

Sinulla on alalle soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta LVI-järjestelmien huoltotehtävistä. Katsomme eduksi kokemuksen kunnossapitojärjestelmän käytöstä. Arvostamme vastuullista työotetta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. 

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat laitosinsinööri Oskari Reipsar puh. 09 1561 3434, oskari.reipsar(at)hsy.fi ja yksikön päällikkö Kari Reinikainen puh. 09 1561 3464, kari.reinikainen(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.2.2018 klo 15.00: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1065a454