(Poistunut julkaisusta)

Laitosasentaja, Tenmark Service Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Haemme asiakkaallemme TENMARK SERVICE Oy:lle ammattimaisen otteen omaavaa

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tunnetko olevasi koneiden keskellä kuin kotonasi ja jakoavain on sinulle kuin käsivartesi jatke? Olet hakemamme henkilö, jos olet mekaniikkapuolen osaaja ja pystyt tekemään sahakoneiden ja kuljettimien ennakkohuolto - ja korjaustehtäviä. Hallitset myös asennuksissa osien viimeistely-, tarkistus- ja puhdistustyössä käytettävien työvälineiden käytön.

Työ edellyttää hitsaustaitoa sekä kykyä tulkita ja soveltaa kokoonpano- ja valmistuspiirustuksia sekä osaluetteloita. Olet suunnitelmallinen ja itsenäinen työskentelijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olethan myös huolellinen ja vastuullinen, sillä työturvallisuustekijöiden noudattaminen on tärkeää. Teollisuussähkö ja -automaatio osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin sekä itsenäisen työn, johon kuuluu kattava perehdytys. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Jarno Lindeman, +358 40 086 3333, jarno.lindeman@hpheimo.fi