(Poistunut julkaisusta)

Laitosasentaja Leipomo Rosten Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

”Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen hyvän makuisen leivän valmistuksessa. Olemme Rostenilla leiponeet leipää ja leivonnaisia jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten -konsernia, johon kuuluu myös Pekan Leipä Oy:n kaksi leipomoa Heinolassa. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 23 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista.”

 

Etsimme asiakkaallemme Leipomo Rosten Oy:lle laitosasentajaa Turkuun, pääsääntöisesti Itäharjun toimipisteelle. Työ on pääasiassa leipomokoneiden huoltoa, asentamista ja korjaamista. Työ sopii henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta koneiden ja laitteiden huolloista.

 

Toivomme hakijoilta:

  • Sähköasentajan tutkintoa, sillä työ on sähkömekaanista asentamista ja huoltamista

 

  • Soveltuvaa kokemusta leipomokoneiden tai muun teollisuudenalan koneiden ja laitteiden asentamisesta ja huoltamisesta

 

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

 

  • Motivoitunutta ja ahkeraa asennetta työntekoon

 

  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

 

  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja

 

  • Yhteistyötaitoja

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työtehtävään vakavaraiseen organisaatioon. Työtehtävä on vakituinen. Työt alkavat aamuisin 6.00-8.00 ja päättyvät 14.00-16.00. Työtehtävä vaatii kuitenkin valmiutta hälytyskeikkoihin, jos leipomokoneet tarvitsevat huoltoa tai korjausta työajan ulkopuolella.

Hae tehtävää viimeistään 21.7.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-15.00 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi