(Poistunut julkaisusta)

Laitosapulainen, Viherlaakson muistipalvelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Viherlaakson muistipalvelukeskus tarjoaa ympärivuorokautista asumista 48:lle muistisairaalle. Lisäksi tarjoamme lyhytaikaishoitoa 15 asiakkaalle, päivätoimintaa 12 asiakkaalle sekä ympärivuorokautista puhelinneuvontaa talomme asiakkaille.

Laitosapulaisena vastaat monipuolisesti asiakkaidemmen hyvinvoinnista. Huolehdit asiakashuoneiden sekä yleisten tilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Osallistut asiakkaiden ruokapalvelun toteuttamiseen. Lounas ja päivällinen tulevat Espoo cateringiltä lämpövaunuilla. Vastaat lämpölinjaston käytöstä ja asettelet ruoat esille linjastoon. Osallistut henkilöstön kanssa ruoan tarjoiluun asiakkaille sekä seuraat erityisruokavalioiden toteutumista. Otat asiakkaat mukaan arjen askareisiin ja toimit yhteistyössä asiakkaiden, läheisten sekä moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Työpaikan nimi: Viherlaakson muistipalvelukeskus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään sopiva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Lisäksi edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta, hyvää suomenkielen suullista taitoa sekä kykyä sietää keskeneräisyyttä.

Arvostamme voimassaolevaa hygieniapassia, laitoshuoltajan tai vastaavaa tutkintoa sekä kokemusta työskentelystä vanhuspalveluissa ja muistisairaiden parissa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot