(Poistunut julkaisusta)

Laitosapulainen, Lippajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Laitosapulaisen/ yhdistelmätyöntekijän tehtävät Lippajärven A-talossa.

Työtehtäviin kuuluu aamupuuron valmistus, ruoka tulee päiväkotiin valmiina, yhdistelmätyöntekijä laittaa tarjolle aamupalan, lounaan ja välipalan. Tietoa erityisruokavalioista oltava. Lisäksi työntehtäviä ovat astiahuolto, keittiön puhtaanapito, ruoan tilaaminen, päivähoidon avustavat työt, kuten pyykkihuolto ja siistiminen. Laitosapulainen osallistuu osan päivästä lapsiryhmän toimintaan ja avustaa lapsia ryhmässä tarpeen mukaan. Päiväkodilla erillinen iltasiivous.

Työpaikan nimi: Lippajärven päiväkoti, Tammihaantie 6, 02940 Espoo.

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Salmonella todistus, Hygieniapassi

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Arvostamme laitosapulaisen koulutusta ja osaamista erityisruokavalioista.


Lippajärven päiväkoti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella. Myös Kilossa yksikkö toimii luonnonhelmassa, Kilonkallion suojaisalla ja rauhallisella asuinalueella. Kilon juna-asema ja Leppävaaran palvelut löytyvät läheltä.

Lippajärven päiväkotin toiminnan lähtökohtana on turvallinen, lapsen ja perheen tarpeita vastaava varhaiskasvatus, jossa lapsi kohdataan yksilöllisesti, vahvuuksia tukien ja rohkaisten. Lapsen hyvinvoinnin perustana on tiivis yhteistyö perheiden ja varhaiskasvatuksen välillä. Lippajärven päiväkodilla luonto ja ulkoilu on vahvana osana toiminta-ajatustamme. Sijaintimme antaa oivan mahdollisuuden monipuoliseen retkeilyyn ja ulkoiluun, ja hyödynnämme näitä toiminta- ja oppimisympäristöjä arjen toiminnassa. Lisäksi toiminnassamme korostuu lasten kanssa liikkuminen, leikki ja lasten osallisuus. Kehitämme yhdessä toimimisen taitoja, toisten huomioimista ja arjen taitoja. Arvioimme ja kehitämme toimintaamme säännöllisesti.