Laitosapulainen, Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Haemme laitosapulaista Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikköön!

Laitosapulaisen tehtävänä on huolehtia asiakkaiden ruokahuollosta ja tilojen siivouksesta. Ruoka tulee valmiina Espoon Cateringin keittiöstä ja annostellaan täällä tarjottimille. Astiat tiskataan kerrosten keittiössä. Asiakashuoneiden perussiivous ja varsinkin vaihtosiivous on erittäin tärkeää, jotta huone voi aina ottaa vastaan uuden asiakkaan. Myös yleisten tilojen siivous kuuluu laitosapulaisen tehtäviin. Laitosapulaisella on tärkeä rooli moniammatillisessa tiimissä yhdessä hoitajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotona. Kriisitilanteessa olevat asiakkaat otetaan aina vastaan ympäri vuorokauden. Talossa on 4 eri tiimiä, 2 per kerros. Tiimeissä on 13-15 asiakasta, jotka ovat iäkkäitä ja monisairaita espoolaisia asiakkaita. Yläkerrassa toisessa tiimissä on vielä joitakin vanhoja asukkaita ja muuten molemmissa tiimeissä on pääsääntöisesti kriisiasiakkaita. Alakerrassa toisessa tiimissä on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja toisessa on psykogeriatrisia asiakkaita. Kuulumme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen pitkäaikaishoitoyksikköön.

Työpaikan nimi: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Työaika: 114h 45min/ 3 vko, kaksivuorotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa.

Arvostamme oman työn kehittämisen taitoa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot