(Poistunut julkaisusta)

Laitosapulainen, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Laitosapulainen, 2 tehtävää

Työavain 2-220-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.04.2019 kello 15:45
Kauklahden elä ja asu seniorikeskus , Hansakartano 4 02780 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Pitkäaikaishoito
Vanhusten hoito

Tehtävän kuvaus: Laitosapulainen, tule yhteisöllisen työyhteisön jäseneksi Kauklahden elä ja asu seniorikeskuksen asumisyksikköön, jossa asuu 74 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa ikäihmistä. Laitosapulaisena vastaat asukkaiden päivittäisestä ruokahuollosta. Ruuan valmistaa samassa talossa toimiva Espoon Catering Oy ja laitosapulaisena tarjoilet ruuan asukkaille ja avustat heitä ruokailussa. Seuraat myös asiakkaiden erityisruokavalioiden toteutumista. Lisäksi vastaat yhteisten oleskelutilojen ja asukkaiden asuntojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Toiminta on yhteisöllistä. Yhteisiin tiloihin kokoonnutaan ruokailemaan ja seurustelemaan. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Tehtäviisi sisältyy myös ulkoilua asukkaiden kanssa ja virikkeelliseen toimintaan osallistumista, sillä henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa ja työtä ohjaavat asukkaiden elämäntavat ja tottumukset. Olet omalta osaltasi luomassa myönteistä ilmapiiriä asumisyksikköön. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään hygieniapassia, hyvää suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja hyvää yhteistyökykyä, perustietoja puhtaanpitoon liittyvistä aineista, kiinnostusta puhtaanapitoon ja puhtaanpitoon liittyvien toimintakäytäntöjen kehittämiseen, valmiutta ulkoilla asukkaiden kanssa ja osallistua virikkeelliseen toimintaan.

Arvostamme laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja kokemusta vanhusten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme ikääntyneiden ravitsemussuositusten tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1862,61 €/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 h 15 min/3vko, kaksivuorotyö


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
palveluesimies Kirsi Kanerva
0503695643
kirsi.kanerva@espoo.fi

palveluvastaava Sari Lindgren
0407192415
sari.lindgren@espoo.fi