(Poistunut julkaisusta)

Laitos- /toimitilahuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Pidätkö monipuolisista työtehtävistä? Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?

Etsimme kahta ammattitaitoista LAITOSHUOLTAJAA Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" - palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu yleisten tilojen, toimistojen ja laboratorioiden siivousta sekä kokouskahvituksista huolehtimista. Työtä tehdään arkisin päivätyönä klo 5 - 15 välillä. 

Toivomme intoa monipuolisiin työtehtäviin ja ihmisläheistä asiakaspalveluasennetta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään kahden vuodenkokemus siivoustyöstä sekä toimitila- tai laitoshuoltajan ammattitutkinto. Katsomme eduksi hygieniapassin sekä kokemuksen laboratoriotilojen siivouksesta. Olet nopea oppimaan, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn sekä huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Täytä hakemus osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.9.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –