(Poistunut julkaisusta)

LAITOS- TAI SÄHKÖINSINÖÖRI
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme Helsinkiin Viikinmäkeen jätevedenpuhdistuksen kunnossapitoyksikköömme
LAITOS- TAI SÄHKÖINSINÖÖRIÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN 28.2.2022 SAAKKA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta. Jätevedenpuhdistamomme sijaitsevat Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta.

Päivittäinen työsi sisältää kunnossapidon tukemista ja kehittämistä sekä ongelmanratkaisua, dokumentaation ylläpitoa ja projekteissa toimimista. Kaikilla näillä osa-alueilla toimit yhdessä kunnossapidon ja tuotannon henkilöstön kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnossapidosta ja projektien menestyksekkäästä hoitamisesta. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta, innokkuutta viedä asioita eteenpäin ja oma-aloitteisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena. Arvostamme S1-pätevyyksiä. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Viikinmäki laitoksena on teknisesti erittäin monipuolinen kohde ja tarjoaa laajalla skaalalla mahdollisuuksia oppia ja kehittyä. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Toimipisteessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. 

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työsuhde on sisäisestä työkierrosta johtuen määräaikainen 28.2.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Teemu Ketola (puh. 0500 442 127).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.3.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?27bcfc8f