(Poistunut julkaisusta)

Laitos-/kotisiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme on kiinteistöpalvelualan yritys, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluitaan Pirkanmaan alueella. Etsimme heille nyt reipasta ja ahkeraa

LAITOS-/KOTISIIVOOJAA

monipuolisiin siivoustehtäviin.

Työt sisältävät siivousta sekä palvelutaloissa että kotitalouksissa ja kohteet voivat vaihtua päivän aikana, joten oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työn hoitamiselle. Työhön saa kattavan perehdytyksen, mutta odotamme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Laitoshuoltajan koulutus ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

Haussa on pitkäaikainen tekijä, jolla on asenne kohdillaan sekä aktiivinen, tarkka ja huolellinen ote työhön. Töitä on tarjolla viikoittain lähes kokoaikaisesti, palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa jo tänään! Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500 tai tiia.hietikko@alenconsulting.fi.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.