(Poistunut julkaisusta)

Laitos- ja putkistosuunnittelija
Sweco Industry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme Lappeenrantaan
LAITOS- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

toimimaan suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat laitos- ja putkistosuunnittelun eri tehtävät metsä-, kemian-, kaivos- ja energiateollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla.

Täsmällisemmän toimenkuvauksen ja paikan organisaatiossamme sovimme kokemustaustasi pohjalta.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Toivomme sinulta aiempaa 3D-suunnittelukokemusta laitos- ja putkistosuunnittelusta (PDMS ja Vertex 3D). Myös putkistolaskennan osaaminen katsotaan eduksi. Koulutukseltasi olet insinööri tai DI.

Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja uskallat ottaa vastuuta. Pitkäjänteisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kehittää omaa osaamista auttavat menestymään tehtävässä. Työssäsi tulet tarvitsemaan englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarvittaessa olet valmis matkustamaan kotimaassa ja joskus myös ulkomailla.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 31.7.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.