(Poistunut julkaisusta)

Laitoksellevienti-insinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2019

Haemme Olkiluotoon

Laitoksellevienti-insinööriä

Meillä Olkiluodossa on mielenkiintoisia tehtäviä! OL3-laitosyksikön käyttö lähestyy ja haemme laitoksellevienti-insinööriä täydentämään OL3-tiimiämme.

Tehtäväsi on valvoa laitoksen tehoajolla tehtäviä muutostöitä, varmistaa erotussuunnitelmat ja työkokonaisuuksien vastuiden määrittelyt sekä valvot sitä, että eri tekniikan alojen työt on sovitettu yhteen. Lisäksi osallistut vuosihuoltoinsinöörin tukena vuosihuoltojen suunnitteluun. 

Minkälaista henkilöä haemme?
 Sinulla on työhön soveltuva teknisen alan ammattikorkeakoulututkinto. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi englannin ja ruotsin kielen taidosta on etua. Sinulla on lisäksi ydinvoimalaitosympäristön toimintatapojen tuntemuksen lisäksi kokemusta painevesireaktoreista. Vahvuudeksesi katsotaan vuosihuoltosuunnittelun tai työsuunnittelun tuntemus sekä kokemus aikataulujen laadinnasta. Olet aktiivinen, tartut toimeen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat ma-pe klo 13-15 tiimiesimies Petra Mäenpää, p. (02) 8381 2612 ja yksikköpäällikkö Saku Latokartano p. (02) 8381 5820. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.5.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!