(Poistunut julkaisusta)

Laitetestaaja Äänekoskelle kesätöihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Aplicom on suomalainen, yksi Euroopan johtavista, autojen ja muiden IoT (Internet of Things)-laitteiden ja niihin nivoutuvien ohjelmistojen kehittäjistä ja valmistajista. Aplicomilla on maailmanlaajuinen asiakasverkosto, joka koostuu telematiikan palveluntarjoajista, ajoneuvo- ja muista konevalmistajista sekä järjestelmäintegraattoreista.

 

Etsimme nyt Aplicomille elektronisten tuotteiden testaajaa Äänekoskelle. Työt alkavat 3.6.2019 ja jatkuvat 30.8.2019 asti. Valittu henkilö solmii työsopimuksen Adeccon kanssa (vuokratyö).

 

Toivomme sinun tarttuvan toimeen nopeasti ja nauttivan uuden oppimisesta. Toivomme myös, että olet ahkera, tarkka ja näppärä käsistäsi. Kiinnostus ja/tai harrastuneisuus tekniikkaan ja elektroniikkaan katsotaan eduksi. Tietotekniset taitosi ovat hyvällä perustasolla.

 

Työssäsi tarvitset nopeutta, näppäryyttä ja omatoimisuutta. Myös tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Hyvä paineensietokyky auttaa työssä, mikäli päivän työjärjestykseen tulisi muutoksia. Työtehtäviin voi sisältyä pienimuotoista kokoonpanoa. Jos olet ahkera, joustava ja sinulla on asennetta työntekoon, saatat olla etsimämme työntekijä.

 

Pääasialliset työtehtävät ovat:

  • Teknisten laitteiden toiminnan testaaminen
  • Kirjausten tekeminen toiminnanohjausjärjestelmään (Digia Enterprise)

 

Tarjolla on mielenkiintoinen työtehtävä teknologia-alalla, kansainvälisessä yrityksessä ja mahdollisuuden urakehitykseen jatkossa. Työyhteisö on rento ja huumorintajuinen, joten töissä ei ole tylsää. Valittu työntekijä saa työhönsä perehdytyksen ja vastuuta oman osaamisensa mukaan. Kesätyöstä maksettava palkka on n 9 €/h

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tea Heinola 0400 451 039. Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi.