(Poistunut julkaisusta)

Laitesuunnittelija
Raumaster

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Vahvistamme suunnitteluorganisaatiotamme ja etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

LAITESUUNNITTELIJAA

Tehtävässäsi vastaat kuljetinjärjestelmätoimituksiimme liittyvästä laitesuunnittelusta. Toimitusprojekteissamme on useita erillisiä laitteita (mm. kuljettimet, murskaimet, seulat jne.), ja vastuullasi on jonkin laitekokonaisuuden suunnittelu osana toimitustamme.

Odotamme sinulta insinööritasoista koulutusta konetekniikan alalta. Voit olla urasi alkuvaiheessa, mutta arvostamme jo hankittua laitesuunnittelukokemusta. Hallitset hyvin nykyaikaiset suunnitteluohjelmat (Autocad, Solid Work). Sinulla on aito kiinnostus suunnittelutyöhön, jossa haluat kehittyä ammattilaiseksi. Sinulla on hyvät tekniset ongelmanratkaisuvalmiudet ja olet toimintatyyliltäsi oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

Sinulle tarjotaan mielenkiintoista työtä alan johtavassa yrityksessä huipputuotteiden parissa. perusteellinen sisäänajo tehtäviisi sekä jatkuvaa koulutusta alan ammattilaiseksi. Organisaatioomme on eteenpäinpyrkivä ja meillä on kannustava työilmapiiri.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Raumasterin suunnittelupäällikkö Eino Anttonen puh. 050 564 9615 sekä Arespartnersin Senior researcher Tapio Palonen, puh. 050 594 7749 (ei tavoitettavissa heinäkuussa). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 19.8.2018.