(Poistunut julkaisusta)

Laitesuunnittelija - Fenno Water Ltd Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme asiakkaamme Fenno Water Ltd Oy:n kasvun tueksi vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen tehtaalle LAITESUUNNITTELIJAA suunnittelemaan räätälöityjen vesienkäsittelylaitosten laitteistoa sekä koneita.

Olet osana tuotantotiimiä ja työskentelet tiiviisti myös johdon kanssa. Toivomme sinulta löytyvän insinööritason koulutus sekä vähintään 5 vuoden työkokemus etenkin 2D-suunnittelusta. Odotamme täten myös AutoCAD-ohjelman perusteellista hallintaa.  

Fenno Water tarjoaa mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työtehtävän yrityksessä, jossa he arvostavat työntekijöitään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Insinööritason (AMK) koulutusta- tai muu tekninen koulutus
  • 5 vuoden suunnittelukokemusta
  • AutoCAD-ohjelman tuntemusta ja osaamista
  • oma-aloitteisuutta sekä yhteistyökykyä
  • vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa
  • myönteistä sekä innostunutta asennetta työntekoon

Eduksi luetaan venäjän kielen taito. Työssä suomen kielen lisäksi käytetään myös englantia.

Tutustu Fenno Wateriin lisää täältä: http://www.fennowater.fi/

Voit myös lukea Elämäni Seinäjoki -nettisivuilta seinäjokisten tarinoita elämästään kaupungissa: mikä on tuonut heidät kaupunkiin ja mikä Seinäjoessa on parasta.

Rekrytointia hoitaa Fenno Waterin yhteistyökumppani Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Hakea voit myös lähettämällä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen saija.husso@henkilostotalo.fi otsikolla ”laitesuunnittelija”. Pyydämme lähettämään hakemuksesi viimeistään 30.6.2019 mennessä. Haethan kuitenkin pikaisesti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalon henkilöstökonsultti Saija Hussolta, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 512 / saija.husso@henkilostotalo.fi.

Laitathan rohkeasti hakemusta tulemaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään?

Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata!  Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa.

Vinkata voit osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Fenno Water Ltd Oy on vuonna 2006 perustettu monikansallinen vesienkäsittelylaitosten ja -prosessien asiantuntijayritys. Osaamisalaamme ovat sekä kunnallisten että teollisuuden vesien- ja jätevesienkäsittelylaitosten ja -prosessien suunnittelu ja valmistus. Yhtiömme hallinnollinen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, suunnittelu sekä valmistus Seinäjoella. Projekteja toteutamme pääasiallisesti Itä-Eurooppaan ja kotimaassa toimintamme kattaa koko Suomen. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja kilpailuvalttejamme ovat korkea laatu, yksityiskohtainen suunnittelu, joustavat toimitusajat sekä vankka kokemus.