(Poistunut julkaisusta)

Laitesuunnittelija ANDRITZ Oy:lle Varkauteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Rekrytoimme LAITESUUNNITTELIJAN asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan Varkauden osaamiskeskukseen. Laitesuunnittelija toimii sellutehtaiden haihduttamoprojekteissa laitesuunnittelija ja asiantuntijatehtävissä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
 
Toivomme Sinulta:
- diplomi-insinöörin tai insinöörin (amk) koulutusta konstruktio-, kone-, energiatekniikkaan liittyen,
- kokemusta painelaitesuunnittelusta ja alan keskeisten standardien tuntemusta,
- 3D-suunnitteluohjelmiston osaamista (Esim. Inventor ja Autocad),
- piirustusten lukutaitoa,
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista, muut kielet katsotaan eduksi
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä
- satunnaista matkustusvalmiutta
 
Voit olla jo kokenut suunnittelija tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus. Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä yhteistyökykyistä otetta tiimityöskentelyyn.  Hakijan eduksi katsotaan kokemus prosessiteollisuuden layout-, putkisto-, painelaite-, prosessi- ja hoitotaso/teräsrakennesuunnittelusta, jonkin painelaite- tai jännitysanalyysiohjelmiston hallinnasta sekä kokemus maanjäristysvaatimuksista ja -normeista.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Laitesuunnittelijana toimit toimitus-, tarjous- ja kehitysprojektien suunnittelutehtävissä. Sovellat myös muuta haihduttamojen prosessi- ja laiteteknistä osaamistasi projektien eri vaiheissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävään voi kuulua taustastasi riippuen myös esim. kehityksellisiä tehtäviä, kuten tuotekehitystä tai toimitukseen liittyvää kehitystyötä.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme vastuullisen työn vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään asiantuntevien ja kokeneiden kollegoiden kanssa. Saat kehittää osaamistasi haasteellisessa roolissa.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 3582035 Haethan tehtävää viimeistään 20.05.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Asiakkaan tehtävänimike:  Laitesuunnittelija


Sijainti:  VARKAUS


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka