(Poistunut julkaisusta)

LAITEMYYJÄ
Bike World Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Oletko motoristi – kaikilla vaihteilla? Tiedätkö miltä tuntuu parantumaton prätkäkuume tai radan asfaltti kun kurvaat sisämutkaan? Lentääkö tarinoissasi crossi- hiekka, herääkö naapurisi kun käynnistät prätkäsi tai kutsuuko kaveripiirisi sinua enska-penaksi?

Oletko suuri kommunikaattori? Jos näin on, tämä ainutlaatuinen tilaisuus voi olla sinulle!

Otto Brandt -konsernin jälleenmyyntiketju Bike World kaipaa juuri sinua myyntitiimin eliittiin! 

Arvostamme työntekijöidemme aikaa ja ponnisteluja. Sitoumuksemme menestykseen parannetaan pitämällä huolta henkilökunnastamme kattavilla eduilla, joihin sisältyy työterveydenhuolto, puhelinetu, maahantuonnin kattavat tuotekoulutukset sekä tulevaisuuden kasvumahdollisuudet konsernissa.

Työyhteisö ja työympäristö on nippu huipputuotteita sekä huippuammattilaisia; yhteen puhaltavia, innovatiivisia, rentoja mimmejä ja vesseleitä. Kumipyöristä pitävälle työpaikka on etuineen unelma työn- ja vapaa-ajan yhdistymisestä.

Ala on vahvasti kausiluonteinen ja me teemme rutkasti töitä juuri silloin kun muut kaverit haravoivat kevät pihaa, kaivavat esiin grillit tai uivat jossakin Suomen tuhansista järvistä.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä, älä siis aikaile vaan ilmianna itsesi välittömästi! ASENNE ratkaisee enemmän kuin pitkä ja kattava koulutus tai työkokemus; joten älä tuskaile CV:n muotokielellä – me haluamme löytää hyvän tyypin!

Become A legend!

Hae tehtävään sähköpostitse: terhi@bikeworld.fi TAI tule esittelemään itsesi myymälään; arkena 10-17:00, Tuupakantie 7 

www.bikeworld.fi