Laitemekaanikko, A-Test & Consulting Oy, Lahti
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

A-Test & Consulting Oy on Suomen johtava korjaamolaitehuoltoihin, testaukseen, koulutukseen ja auditointeihin erikoistunut yritys. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme keskitettyjä autokorjaamopalveluita laitekannan elinkaaren joka vaiheessa sekä kehittää autokorjaamoiden laatua ja toiminnan tehokkuutta yhteistyössä valmistajien ja maahantuojien kanssa. Palveluksessamme ovat alan koulutetut ammattilaiset, joiden pätevyys kattaa kaikki Suomessa myytävät korjaamoalan laitteet sekä korjaamotestauksessa ja -koulutuksessa vaadittavan erikoisosaamisen. Olemme osa Suvia konsernia ja puolueeton asiantuntijayritys.

Haemme nyt riveihimme asiakaspalveluhenkistä laitemekaanikkoa / laiteinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen alueelle.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi autokorjaamolaitteiden korjausten, huoltojen ja asennusten parissa. Monipuolisuutta työviikkoihisi tuo työn liikkuvuus, jonka parissa pääset kohtaamaan asiakkaitamme mm. korjaamo- ja katsastuslaitteiden kalibrointi ja tarkastustöiden parissa. Lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään mekaanisia korjaus- ja asennustöitä, joista toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta. Lisäksi pääset hyödyntämään osaamistasi asiakasmyynnissä ja palveluidemme kehityksessä.

Mitä toivomme sinulta

Toimialan kehityksen edelläkävijänä ensiluokkainen asiakaspalvelu on kaiken toimintamme perusta. Siksi toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Lisäksi olet avoin ja myyntihenkinen joukkuepelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Onnistuaksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla tekniikan supersankari - me perehdytämme sinut laadukkaasti tehtävään ja ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla osaamisesi kasvaessa. Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta korjaamolaitteiden kunnossapidosta, elektroniikasta tai teollisuuden kunnossapidosta, joiden parissa olet päässyt näyttämään osaamistasi. Lisäksi elämäntilanteesi mahdollistaa joustavan matkatyön Päijät-Hämeen alueella. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta, kyky ymmärtää englannin kielistä tekstiä sekä voimassa olevat autonostin- ja/tai kylmäaineluvat. Sähköasennusoikeudet katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Luomme sinulle vahvat onnistumisen edellytykset tehtävään laadukkaalla perehdytyksellä ja koulutamme sinulle työssä tarvittavat pätevyydet. Lisäksi huolehdimme, että ammatillinen osaamisesi kehittyy toimialan kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Työkavereiksesi saat mukavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mahdollistamme sinulle myös joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan itse vahvasti oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys - että konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 23.05 rekisteröidyllä CV:lläsi sivuston manpower.fi kautta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy vuokratyösuhteen kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452412
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme