Laitekoordinaattori
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Asiakkaamme on alallaan tunnettu IT-palveluntarjoaja, jonka elinkaaripalveluiden energinen tehotiimi hakee uutta kollegaa! Oletko sinä seuraava IT-koordinaattori kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen? 

Töitä tehdään tällä hetkellä etänä, mutta tulevaisuudessa tullaan työskentelemään myös Pitäjänmäen toimistotiloissa.


Työtehtävät

Tulevat työtehtävät pitävät sisällään mm:

 • työasemien, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto ja selvittely
 • tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi
 • laiterekisterin ylläpito ja yhteistyö laitetoimittajien kanssa
 • asiakkaiden loppukäyttäjien konsultointi laitehankinnoissa
 • erinäisten laiteprojektien (päivitykset ja roll-outit) edistäminen sovittujen aikatavoitteiden mukaan sekä näistä raportoiminen
 • aktiivisena yhteyshenkilönä toimiminen eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden välillä 


Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, mm. asiakkaan tietohallinnon, oman service deskin sekä lähitukitiimien kanssa. Käytät työssäsi useita järjestelmiä ja Excel on myös päivittäisessä käytössäsi. 

Menestymisen edellytykset

Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus päästä laajentamaan osaamista esim. service deskin tai lähituen tehtävistä vaativampiin laitehallinnan tehtäviin ja elinkaaripalveluiden puolelle. Hyvää pohjaa tehtävässä menestymiselle antaa ensisijaisesti tietotekniikan opinnot esim. IT-tradenomi, insinööri tai datanomi sekä aiempi työ- tai harjoittelukokemus asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta tai laitetilaus-toimitusketjun eri vaiheista.

Oleellista tehtävässä on kiinnostus ymmärtää IT-kokonaispalveluprosesseja laitteiden, huoltojen ja sopimusten näkökulmasta sekä kiinnostus kyky työskennellä tarkkuutta ja vahvoja koordinointitaitoja vaativassa tehtävässä, vahvasti asiakasrajapinnassa. Työskentely edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. 

Edut

Tässä on mahdollisuus päästä näkemään alallaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaa sekä päästä hyödyntämään kielitaitoa monipuolisesti päivittäisessä työskentelyssä. 

Töitä tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä, mutta tehtävässä toivotaan myös valmiutta työskennellä tulevaisuudessa yrityksen toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä. 

Tule osaksi iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemuksesi ja CV:si. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesästä tai alkusyksystä.

Yhteyshenkilö Poolia IT:ssä

Neea Turunen
neea@poolia.fi
+358 20 7290 843

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1473459
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 6.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki