(Poistunut julkaisusta)

Laitekäyttäjä,KESÄTYÖ
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Oletko kiinnostunut kehittymään logistiikka-alan tehtävissä? Onko sinulla mahdollisesti teknistä osaamista tai oletko innokas oppimaan uutta tällä saralla? Tule laitekäyttäjäksi Sipooseen Bastukärrin alueelle!

Etsimme nyt LAITEKÄYTTÄJIÄ kesätöihin asiakkaallemme Suomen suurimpaan ja moderneimpaan logistiikkakeskukseen. Asiakasyrityksessä järjestetään laitekäytön perehdytyskurssit, jotka alkavat maanantaisin 6.5.,13.5.,20.5., 27.5. ja 3.6.

Laitekäyttäjänä vastaat pitkälti automatisoidun logistiikkakeskuksen laitteiden toimivuudesta. Kullakin laitekäyttäjällä on vastuullaan automaation toiminta omalla vastuualueellaan, joten tekninen osaaminen on tehtävässä ehdottomasti eduksi. Laitekäyttäjänä työskentelet kuiva tai tuorevarastolla + 4 – + 8 asteen lämpötilassa.

Työ on kolmivuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuorossa. Viikonlopputöitä on keskimäärin joka neljäs viikonloppu. Palkkaus muodostuu kaupan TES:n taulukkotuntipalkasta, vuoro- ja olosuhdelisistä, laitekohtaisista lisistä sekä kannustepalkasta.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:
- teknistä osaamista tai kiinnostusta kehittyä automaation ja tekniikan alalla.
- ongelmanratkaisukykyä
- hyvä fyysinen kunto ja reipas omatoiminen asenne työhön.
- sujuva suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito (laitteiden termistö englanniksi)

Tarjoamme sinulle Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden hyvien lisien kautta ansaita erilaisia kannustepalkkioita pohjapalkan päälle. Sen lisäksi tarjolla itsenäiset työtehtävät ainutlaatuisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, sillä kuulemme mielellämme sinusta, toiveistasi ja tulevaisuuden työsuunnitelmistasi lisää! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja töihin pääsee nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jenni Hellevaara numerosta: 040 161 7122. Parhaiten minut tavoittaa arkisin klo 15-16.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.