(Poistunut julkaisusta)

Laiteinsinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme laiteinsinööriä vastaamaan elementtituotantomme laitteiden kunnossapidosta. Työsi sisältää puolijohdeteollisuudelle tyypillisten prosessi- ja mittalaitteiden kunnossapitoa ja kehittämistä, laitepäivitysten suunnittelua ja toteutusta sekä tuotannossa olevien laiteongelmien ratkaisua. Työskentely tapahtuu pääasiassa päivävuorossa.

Olet kunnossapidon ammattilainen, jolla on vähintään muutaman vuoden työkokemus teknisistä tehtävistä tuotantoympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri, DI) painottuen mieluiten kone-, automaatiotekniikkaan tai elektroniikkaan. Olet itsenäinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Viihdyt tuotantoympäristössä ja olet joustava ja aktiivinen. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Kokemus puhdastilatyöskentelystä/ puolijohdeteollisuudesta on etu.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen kunnossapidon tehtäväkentän huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00 - 9:00 Christian Lauren, p. 050 547 0974 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 20.8.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com