(Poistunut julkaisusta)

Laiteinsinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme MEMS-anturituotantoon automaattisten testauslaitteiden huoltoon laiteinsinööriä. Työsi sisältää elektroniikkateollisuudelle tyypillisten testauslaitteiden ennakkohuoltoa, ongelmaratkaisua sekä laitteiden jatkuvaa parantamista ja kehittämistä.

Olet laitehuollon ammattilainen, jolla on useamman vuoden työkokemus teknisistä huollon tehtävistä tuotantoympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää automaatiotekniikan tuntemusta, sekä kokemusta teollisuuden laitteiden kunnossapidosta. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus painottuen automaatiotekniikkaan. Olet itsenäinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Mahdollisesti tunnet jo konenäön sovelluksia, robotiikkaa tai laitteiden ohjausjärjestelmiä. Viihdyt tuotantoympäristössä ja olet joustava ja aikaansaava. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Kokemus puhdastilatyöskentelystä puolijohdeteollisuudessa lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja monipuolisen laitehuollon tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvässä tiimissä.

Tuotantomme toimii 24/7. Työskentely tapahtuu viikonlopun yövuorossa sekä yhtenä arkipäivänä, viikkotyöaika on 31,5h. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Östman +358 40 7741473. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 29.6.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com