(Poistunut julkaisusta)

Laiteinsinööri, puhdastila
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

VTT Technical Research Centre of Finland Ltd is the leading research and technology company in the Nordic countries. We use 4,000,000 hours of brainpower a year to develop new technological solutions. Here you will solve challenges together with customers and partners from around the world. We offer an encouraging and innovative work environment, brilliant colleagues and various career paths.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious.

Tarjoamme inspiroivan työympäristön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat.

Haemme laiteinsinööriä Espoon Otaniemessä sijaitsevaan puhdastilaamme, jossa tutkitaan, kehitetään ja valmistetaan pääasiassa piihin perustuvia elektroniikan komponentteja. Laiteinsinööri huoltaa prosessilaitekokonaisuutta, suunnittelee ennakkohuollot, vastaa varaosavarastosta ja laitteiden ylläpitoon liittyvistä dokumenteista.

Sinulla on soveltuva koulutus automaatio-, sähkö-, kone-, tai muulta tekniseltä alalta. Aikaisempi kokemus puhdastilalaitehuollosta on etu, muttei välttämättömyys.

Olet huolellinen, tarkka, systemaattinen ja haluat oppia uutta. Otteesi on aktiivinen ja itsenäinen, mutta osaat ja haluat työskennellä tiimissä. Puhut suomea ja englantia.

Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. VTTläiset ovat seuraavan sukupolven VTT:n keskiössä. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. Olet osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä. Tarjoamme monipuolisia, itsenäisiä ja haasteellisia tehtäviä sekä tarvittavan tuen ja valmennuksen.

Tarjoamme mahtavan tilaisuuden kehittää teknologista osaamista Mikronova valmistuspalvelut -tutkimusalueella yhdessä VTT:n huippuasiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Manager, Process Engineering, Heini Saloniemi, heini.saloniemi@vtt.fi 8.8./15.8./22.8. klo 8-9. puh. +358 40 733 4719.