(Poistunut julkaisusta)

Laiteinsinööri (2 paikkaa )
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme laiteinsinööriä vastaamaan piianturituotamme tuotantolaitteiden kunnossapidosta. Työsi sisältää puolijohdeteollisuudelle tyypillisten prosessi- ja mittalaitteiden kunnossapitoa, kehittämistä, laitepäivitysten suunnittelua ja toteutusta sekä tuotannossa olevien laiteongelmien ratkaisua. Työskentely tapahtuu pääasiassa päivävuorossa.


Odotamme sinulta:


  • Soveltuvia teknisen alan opintoja ( esim. insinööri) painottuen mieluiten kone- tai automaatioteknikkaan tai elektroniikkaan.
  • Vahvaa kiinnostusta kunnossapidon tehtäviin tuotantoympäristössä
  • Sähkötekniikan, elektroniikan ja automaation osaamista
  • Suomen ja englannin kielen osaamista

Voit olla kokenut kunnossapidon ammattilainen tai urasi alussa oleva, jolla on jo hankittua työkokemusta teknisistä/kunnossapidon tehtävistä tuotantoympäristössä. Olet aktiivinen ja itsenäinen, pidät käytännön ongelmien ratkaisemisesta ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Työkokemus puhdastilatyöskentelystä/ puolijohdeteollisuudesta on tehtävässä etu.


Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja haastavan kunnossapidon tehtäväkentän huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa kunnossapitotiimissä.


Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00 - 9:00 Henrik Leskinen, 045-6794174 tai Juha Korpialho, 050-310 7220 sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.


Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 18.2. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.