(Poistunut julkaisusta)

Laitehuoltomies, PowerPark
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
PowerPark tunnetaan erityisesti mielikuvituksellisesta huvipuistosta. Puistossa on yli 40 laitetta ja mm. kuusi toinen toistaan hurjempaa vuoristorataa. Laitteiden toimintavarmuus ja turvallisuus on asia, johon kiinnitetään erityistä huomioita ja turvallisista kyydeistä saamme kiittää huvipuiston omia laitehuoltomiehiä.

Etsimme PowerParkiin reippaita LAITEHUOLTOMIEHIÄ kesäkaudelle 2020! Työtehtäviin kuuluvat mm. huvipuistolaitteiden määräaikaishuollot sekä laitteiden vikakorjaukset. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, omatoimisuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Et pelkää tarttua haasteisiin ja olet taitava ratkomaan ongelmia. Olet innokas oppimaan uutta ja tulet töihin joka päivä hymyssä suin! Tehtävässä saat arvokasta oppia mm. konetekniikasta, hydrauliikasta, pneumatiikasta sekä logiikkajärjestelmistä. Työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä mukaansa tempaavat työkaverit. Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä ja jatkuvat elo-syyskuulle.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.   

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.