(Poistunut julkaisusta)

Laiteasiantuntija
Finnpos Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Finnpos Systems Oy on ruotsalaiseen OS-Groupiin kuuluva IT-ratkaisuja toimittava yritys, joka on keskittynyt vaativiin maksamisen järjestelmiin ja niiden asiantuntijapalveluihin ravintola- ja huoltamoaloilla. Finnpos Systems Oy on huoltamo- ja ravintolajärjestelmätoimittajien markkinajohtaja. Strategiamme on erikoistua näille kahdelle erityisosaamista vaativalle toimialalle. Finnposin palveluksessa on yli kuusikymmentä asiantuntijaa. Tuotteidemme ja palveluidemme laadun takaa yli 20 vuoden kokemuksemme huoltamo- ja ravintolajärjestelmien kehittämisestä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Finnposille LAITEASIANTUNTIJAA. Tehtävä on aluksi noin vuoden kestävä opintovapaan sijaisuus, mutta siinä on mahdollisuus myös jatkoon. Tehtävä alkaa kesäkuun alussa.

Tehtävässä vastaat Finnposin tuotteiden (kassajärjestelmät) esikokoamisesta ja konfiguroinnista. Huolehdit myös varaston tehtävistä ja huollon postituksista. Tarvittaessa pääset osallistumaan huoltokäynneille asiakkaiden luokse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta sekä soveltuvaa opinto- ja työkokemustaustaa elektroniikka- / automaatiopuolelta. Sinulla on hyvä Windows- ja PC-osaaminen ja olet näppärä tietokoneiden ja muiden laitteiden parissa. Sinulla pysyy myös työkalut käsissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja haastaa itseäsi myös tulevaisuudessa. Tehtävässä on mahdollista edetä ja kehittyä oman mielenkiintosi mukaan haastavampiin tehtäviin. Pääset osaksi motivoitunutta ja osaavaa tiimiä. Saat työssäsi tukea ja opastusta, sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana. Hae paikkaa liittämällä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ti-to klo 9-10).