(Poistunut julkaisusta)

Laiteasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme kolmea (3) laiteasentajaa.  

Etsimämme henkilöt ovat taitavia käsistään ja tunnollisia luonteeltaan. Voit olla etsimämme kaveri, jos olet aktiivinen mutta rauhallinen tekijä ja haluat oppia uutta sekä työskennellä mielenkiintoisessa työympäristössä. Olethan lisäksi luotettava tekijä, joka ei vähästä väsähdä eikä kammoa tarttua työkaluihin.  

Työ on määräaikainen 31.12.2019 asti. Aloitus mahdollisimman pian ja tunteja tarjolla täyden työviikon verran. Työpaikka sijaitsee Ylikiimingissä.

Edellytämme Sinulta:

- soveltuvaa koulutusta (esim. auto-, sähkö tai muu mekaaninen asentaja)

- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

- motivoinutta asennetta

- säntillisyyttä ja joustavuutta

- auton käyttömahdollisuutta

Aloitamme haastattelut heti ja valinnat tehdään niin pian kuin mahdollista, eli heti sopivien osaajien löydyttyä. Nyt ei kannata vitkastella, laita hakemuksesi saman tien ja tämä paikka voi olla sinun jo huomenna! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Tea Södö p.044 412 4782 tai tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi.   

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.