(Poistunut julkaisusta)

Laiteasentaja
Finfinet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Barona Teollisuus etsii Finfinet Oy:lle laiteasentajaa monipuolisiin asennus- ja huoltotehtäviin korkeapaineveden pariin

Finfinet Oy on suomalainen, 20-vuotias vakavarainen teknologiasektorin yritys. Finfinet on teollisuuteen tarkoitettujen korkeapaineyksiköiden, pumppujen, painepesureiden ja tarvikkeiden huippuammattilainen. Yritys rakentaa mittatilaustyönä vesihydrauliikkalaitteet mitä moninaisimpiin tarkoituksiin. Asiakaskuntaa ovat muun muassa paperi-, kaivos- ja puuteollisuus sekä pesijät, asvalttiasemat ja pesuyrittäjät.

Kaikkea tekemistä leimaa vahva ammattitaito, laatu ja palvelualttius: tarvittaessa osaava huoltotiimi lähtee paikan päälle ympäri Suomen. Finfinet myös maahantuo ja huoltaa alan laadukkaimpia laitteita. Yrityksen toimipiste on Hervannassa.

Saatat olla etsimämme työntekijä mikäli:

  • Hallitset automaatioasennuksen ja -huoltamisen
  • Sinulla on aiempaa kokemusta sähkö-, automaatio- tai mekaanisesta asennuksesta
  • Pystyt joustamaan ja olemaan mukana asennusreissuilla kotimaassa
  • Sinulla on korkea työmoraali ja haluat oppia jatkuvasti

Tarjoamme Sinulle paikkaa asiantuntevassa ja tiiviisti yhteen tekevässä ammattilaistiimissä. Finfinetillä tukenasi on hyvä työporukka ja käytössäsi laadukkaat, asianmukaiset työvälineet. Työtä tehdään sekä yrityksen toimipisteellä Hervannassa että asennuskeikoilla ympäri Suomea. Asennuksilta tullaan pääasiassa viikonlopuiksi kotiin, mutta viikolla päivät saattavat venyä pitkiksi. Työnkuva vaihtelee tilauskannan mukaan: välillä valmistetaan uusia pesureita Hervannassa ja välillä reissataan kaivoksilla asentamassa ajoneuvopesukoneita. On erittäin tärkeää, että olet avoin erilaisia työtehtäviä kohtaan.

Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde Baronan kautta, mutta yrityksen rekrytointimalliin kuuluu ottaa hyvät vuokratyöntekijät omille kirjoille noin puolen vuoden jälkeen. Lisätietoa tehtävästä antaa Jaakko Salmela, 045 636 0611 tai jaakko.salmela@barona.fi

Katso oheisesta videosta, millaisia laitteita ja millaisissa ympäristöissä voit päästä Finfinetillä asentamaan!

Haku tehtävään päättyy 27.2.2018, joten hae mahdollisimman pian!