LAITEASENTAJA, TEKNISEN ALAN MONIOSAAJA
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Kiinnostaako sinua laakereiden laulu ja hydrauliikan hurina? Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Haluatko varmistaa kaikille turvallisen huvipuistopäivän?

Haemme Linnanmäen Huvipuiston Teknisiin palveluihimme sinua,

LAITEASENTAJA, TEKNISEN ALAN MONIOSAAJA

Tarjoamme sinulle työn, jossa on reilusti riemua. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ainutlaatuista Teknisten palveluiden tiimiä, Suomen suosituimmassa matkailukohteessa Linnanmäellä. Meillä kehityt työssäsi yhdessä alan kirkkaimpien ammattilaisten kanssa.

Laiteasentajan työ

 • Linnanmäen laiteasentajan tehtävä on monipuolinen teknisen alan työ, jossa ammattitaidollasi olet mukana takaamassa onnistunutta huvipuistokautta läpi vuoden.
 • Huvipuistokauden aikana vastaat muun teknisen osaston tiimin kanssa päivittäisistä tarkastustoimista sekä päivystystehtävistä, joissa sinulla on mahdollisuus kehittyä.
 • Tehtävässä toimitaan aika ajoin päivystystehtävissä huvipuiston aukioloaikoina, joka tarkoittaa myös ilta- ja viikonlopputöitä huvipuistokauden aikana.
 • Osallistut erityisesti talvikaudella laitteiden ennakoivaan huoltoon ja niihin liittyvien erilaisten pulmatilanteiden ratkaisuun.
 • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä kekseliäs ongelmanratkaisija. Olet mekaanisen ja teknisen alan vahva moniosaaja, jolla on soveltuva koulutustausta. Laitteiden automaation ymmärrys sekä koneistus- ja hitsaustaidot ovat työssäsi eduksi. Ymmärrät, että vastuullisuus ja turvallisuus ovat osa ammattitaitoa ja teet työsi tarkasti. Oman ammattitaidon kehittäminen on sinulle tärkeää ja haluat oppia uutta.

Me Linnanmäellä uskomme siihen, että yhdessä tekemällä luomme parhaan lopputuloksen. Olemme innoissamme siitä, että meidät on valittu yhdeksi Suomen Parhaista Työpaikoista 2019 Great Place to Work -työtyytyväisyystutkimuksessa. Panostamme paljon tiimimme työhuvinvointiin ja yhteishenkeen. Tärkeää meille on palvelualttiutesi ja positiivinen asenteesi, niin asiakkaita kuin työkavereitasi kohtaan.

Haluatko huvitella kanssamme päivittäin? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi osoitteessa https://linnanmaki.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=145. Lue lisää ja tutustu Linnanmäkeen työnantajana osoitteessa rekrytointi.linnanmaki.fi. Työtehtävät täytetään sitä mukaa, kun oikeat henkilöt löytyvät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä innostuneeseen joukkoomme, joka kehittää yhdessä intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Työnjohtaja Petri Rantala tiistaina 27.8. kello 12.00-14.00 puhelinnumerossa 010 5722 259.

Työnjohtaja Aki-Petteri Padar tiistaina 3.9. kello 12.00-14.00, tiistaina 10.9. kello 10.00-12.00, tiistaina 17.9. kello 9.00-11.30 puhelinnumerossa 010 5722 294.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1294238
 • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki