(Poistunut julkaisusta)

Laiteasentaja pääkaupunkiseudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle reipasta ja asiakaspalveluhenkistä LAITEASENTAJAA. Laiteasentaja työskentelee tilaajan lähiverkkoprojektissa ja asentaa lähiverkkolaitteita. Työssä mm. purat vanhoja lähiverkkokytkimiä ja vaihdat nämä uusiin malleihin.

Olisitko sinä etsimämme laiteasentaja? Toivomme sinulta sähköalan opintoja sekä edellytämme aikaisempaa kokemusta tietoliikenteestä. Työntekijänä olet pitkäjänteinen, itsenäinen ja sinulla on loogisen ajattelun kyvyt. Pystyt käyttämään laitteita etänä ja valmiutesi PC:n käyttöön on myös korkealla tasolla. Työn luonteen vuoksi edellytämme lisäksi suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä omaa autoa. Erittäin paljon arvostamme motivoitunutta, innokasta asennetta laiteasentajan työhön.

Työ on päivätyötä ja työsuhde on määräaikainen, mutta tehtävässä on ajan myötä mahdollisuus vakinaistua suoraan itse asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja tunnistit itsesi kuvauksesta, hae tehtävään mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea sivuillamme www.amiko.fi