(Poistunut julkaisusta)

Laiteasentaja liikkuvaan työhön
Ekab Systemservice Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

Etsimme asiakkaallemme Ekab Systemservice Oy:lle reipasta ja omatoimista laiteasentajaa liikkuvaan asennustyöhön tammikuussa alkavaan noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Laiteasentajana osallistut pääsääntöisesti pikaruokaravintoloiden tilauslaitteiden asennus- sekä purkutöihin. Pääasiallisesti työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, mutta projekteja tehdään runsaasti myös muualla Suomessa. Työt alkavat tammikuun alkupuolella ja arvioitu kesto on noin vuoden ajan. Arvioitu keskimääräinen työtuntien määrä on 30h/viikko.

Etsimämme henkilö on teknisesti orientoitunut, oma-aloitteinen sekä positiivisen työasenteen omaava tulevaisuuden osaaja. Tehtävään ei vaadita teknistä koulutusta, mutta odotamme sinulta yleisimpien käsityökalujen tuntemusta sekä käyttötaitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista, valmiutta työskennellä joustavasti eri vuorokauden aikoihin, matkustusvalmiutta jopa 5 vuorokauden kestoisiin komennustöihin eri puolille Suomea sekä B luokan ajokorttia.

EKAB Systemservice Oy on Ruotsissa vuonna 1980 perustettu yritys, joka on erikoistunut palvelualojen teknisiin laitteistoihin, kuten kassajärjestelmiin, puhejärjestelmiin ja äänentoistotekniikkaan. Suomessa yrityksemme on toiminut vuodesta 2002, ja toimipaikkamme sijaitsee Vantaan Petikossa hyvien liikenneyhteyksien varrella, josta laitetoimituksia tehdään ympäri maan, myös Baltiaan. Lisäksi meillä on toimipisteet Norjassa ja Ruotsissa, jossa sijaitsee yrityksen pääkonttori.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan laiteasentajan tehtävän hyvässä ja rennossa asennustiimissä. Tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää ammattiosaamistasi kokeneen asentajan työparina. Työkohteisiin matkustamiseen sinulla on käytössä yrityksen auto.

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa Baronalta Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian.