(Poistunut julkaisusta)

Lainaneuvoja
Zmarta Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tässä tehtävässä työskentelet keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Positiossa toimitaan henkilöasiakkaiden tukena uusien rahoituspalveluiden löytämisessä, vertailussa ja kilpailuttamisessa.

Hae nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Työstä:

Kontaktoit puhelimitse olemassa olevia asiakkaita ja tiedotat asiakasta luotonmyöntämisprosessin etenemisestä sekä annat lainaneuvontaa ja tietoa hakemukseen liittyvistä käytännön asioista. Valikoimassamme on myös vakuutustuote. Tehtävässä autetaan asiakkaita myös luotonhakuun ja luotonmyöntöön liittyvissä asioissa.

Edellytämme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävissä. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen, energinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillinen pelisilmä sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

Zmarta tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle kiinteän, kilpailukykyisen kuukausipalkan 1900 eur/kk sekä kuukausipalkan päälle kannustavan myyntiprovision.  Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa Helsingin keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimistossa. Lisäksi saat mm. lounasedun, yksityisen työterveyshuollon sekä laajan vakuutusedun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta. Työajat sijoittuvat väleille ma-pe klo 8-19. Työ on kokopäiväinen ja alkaa sopimuksen mukaan.  Säännöllinen viikkotyötuntimäärä on 37,5 h. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017 ja 2018. Tutustu energiseen ja positiiviseen työyhteisöömme Instagram-tilillämme!

Mikäli kiinnostuit tästä paikasta, voit hakea sitä alla olevasta linkistä lähettämällä Head of Marketing and Sales Helena Tikkaselle  (helena.tikkanen@zmartagroup.com) vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si. Voit kysellä lisätietoja paikasta Helenalta numerosta 045 126 4219 .

HAE TYÖPAIKKAA