(Poistunut julkaisusta)

Lainakäsittelijä
Balanzia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme nyt Helsingin toimistollemme kokoaikaista Lainakäsittelijää

Lainakäsittelijänä toimit osana Suomen kulutusluottotiimiä hoitaen laajasti lainanmyöntöön ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä, kuten luottopäätösten tekemistä ja viiveasiakkaiden hoitoa puhelimitse ja sähköpostitse. Kokemuksesi ja osaamisesi mukaan työtehtäviisi voi sisältyä myös järjestelmien ja prosessien kehitystä ja testausta. Lisäksi pääset omalta osaltasi kehittämään työnkuvaasi ja tiimiämme.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on jo kokemusta rahoitus-, perintä- tai pankkialalta sekä aikaansaava, systemaattinen ja tarkka ote työhösi. Et kavahda haastaviakaan tilanteita ja kykenet työskentelemään tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti myös paineen alla. Koska olemme pieni tiimi, on tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään itsenäisiä päätöksiä. Lisäksi toivomme, että sinulla on nykyaikaiset digitaidot sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Luemme kaupallisen alan koulutuksen ja ruotsin kielen taidon eduksesi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koko tiimin tuen tehtävään, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena ketterässä finanssialan yrityksessä. Meille remontoitu konttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä. Maksamme rahoitusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Tehtävä on vuoden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus alkaen 1.7.2018 tai sopimuksen mukaan. Jatko on mahdollinen.

Jos olet etsimämme henkilö ja me etsimäsi seuraava steppi urallasi, niin lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse: nanni.kuparinen@balanzia.fi viimeistään 24.6. mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajalla!