(Poistunut julkaisusta)

Lainaamisen Business Analyst
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Oletko sinä hakemamme kokenut lainaamisen Business Analyst?

Aktia Pankin uusi strategia perustuu asiakkaiden varallisuuden kasvattamiseen ja turvaamiseen pitkällä aikavälillä helposti ja vastuullisesti painopisteenä varainhoidon ja rahoituksen merkityksellinen asiakaskokemus. Tavoitteenamme on kehittää edelleen palvelumalliamme ja tarjota yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista koostuville asiakassegmenteillemme kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja helppokäyttöiset digitaaliset palvelut.

Etsimme joukkoomme innovatiivista lainaamisen järjestelmäkehittäjää!

Haemme Helsingin ydinkeskustan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen lainaamisen Business Analystia vastaamaan uudistetun lainajärjestelmän asiakaslähtöisestä kehittämisestä yhdessä ammattitaitoisen ja monipuolisen lainaamisen kehitystiimin kanssa.

Tule kanssamme muuttamaan lainamarkkinaa vahvistamalla lainaamisen kehitystiimiämme ja rakentamaan kanssamme uusia, automaattisia lainaamisen palveluita ja prosesseja!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Roolissasi vastaat Aktia Pankin henkilö- ja yritysasiakkaiden uudistettujen lainajärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Toimit yhteistyössä sekä henkilö- että yrityslainaamisen Business Ownereiden kanssa. Tiimin lisäksi saat tueksesi ammattitaitoiset lainaamisen IT- ja järjestelmätoimittajan asiantuntijat. Lisäksi tehtäväsi on yhdessä tiimisi kanssa toimia linkkinä kehittämisen ja ulkoisten järjestelmätoimittajien välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Olet intohimoinen lainaamisen järjestelmäkehittäjä ja sinulla on jo kokemusta järjestelmien uusien toimintojen suunnittelusta ja määrittelystä. Lisäksi olet työskennellyt lainaamisen parissa useamman vuoden ja ratkaisukeskeinen projekti- ja versiotyöskentely on sinulle tuttua.
  • Tartut rivakasti toimeen, olet halukas oppimaan uutta ja otat vastuuta kokeneen tiimin tukemana. Olet innoissasi mahdollisuudesta kehittää asiakaslähtöisiä lainaamisen palveluita eri kanavissa.
  • Sinulla on soveltuva ammatti- tai korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja viedä uudistetut lainajärjestelmät seuraavalle tasolle energisessä, kokeneessa ja aikaansa seuraavassa työympäristössä.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä sekä Aktiasta työpaikkana antaa mielellään Pia Wikgren, puh. 050-3417817 (tavoitat hänet parhaiten puhelimitse perjantaina 14.12.2018 klo 12-14 välisenä aikana), tai sähköpostitse pia.wikgren@aktia.fi. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.12.2018.