Lähtöselvittäjä
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Lähtöselvittäjiä Helsingin terminaaleihin 

Haemme talven ja kesän ajaksi loistavaan tiimiimme osa-aikaisia LÄHTÖSELVITTÄJIÄ Helsingin terminaaleihin.

Lähtöselvittäjän työ on monipuolista ja vauhdikasta. Pääasiallinen työ on lähtöselvitystä, asiakkaiden avustamista terminaaleissa, autolähtöselvityksessä, lähtöselvitysautomaateilla ja matkustajaporteilla.
 Työ sisältää myös matkavarausten tekemistä terminaaleissa ja tarvittaessa myyntipalvelussa eli myyntihenkisyys on tärkeää. Tehtävässä tarvitaan reippautta ja sanavalmiutta suomeksi ja englanniksi. Ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta ja kykyä sopeutua välillä nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.  Meille on tärkeää, että töissä viihdytään ja työkavereiden kesken on hyvä tiimihenki.   

Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta ja/tai matkailualalta on meille tärkeää.

 

Työ alkaa tammikuun aikana. Työsuhde on määräaikainen elokuun 2020 loppuun asti. Työ on  
osa-aikaista vuorotyötä. Työvuoroja voi olla viikon jokaisena päivänä, myös aikaisina aamuina, iltaisin sekä viikonloppuisin. Tarjoamme työtunteja keskimäärin 32 tuntia kuukaudessa. Lisätuntien tekeminen on kuitenkin  mahdollista tarpeemme ja oman halukkuuden mukaan.

Haluatko liittyä tallinksiljalaisiin? Lähetä hakemuksesi oheisella kaavakkeella mahdollisimman pian , mutta kuitenkin viimeistään 1.12.2019. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Tarvittaessa lisätietoja antavat sähköpostitse terminaalien esimiehet: Rekry.HkiTerminaali@tallinksilja.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310903
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Matkailuala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Tarvittaessa lisätietoja antavat sähköpostitse terminaalien esimiehet: Rekry.HkiTerminaali@tallinksilja.com