Lähtöselvittäjä, Turku (Kesä 2019)
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme Turun terminaaliimme LÄHTÖSELVITTÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 4/2019 – 9/2019

Lähtöselvittäjänä hoidat lähtöselvitystä sekä avustat asiakkaita terminaaleissa, lähtöselvitysautomaateilla ja matkustajaporteilla. Työ sisältää myös matkojen myyntiä ja varauksia terminaaleissa tai myyntipalvelussa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olethan palveluhenkinen, kielitaitoinen ja hyvä tiimipelaaja. Koulutus tai aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta tai matkailualalta katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat osa-aikaista vuorotyötä (minimissään 32h/kk). Työsuhteet ovat määräaikaisia. Työvuoroja voi olla viikon jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella viimeistään 24.3.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Työ alkaa huhtikuussa 2019 sopimuksen mukaan ja kestää syyskuuhun 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa :

Henriikka Vainio-Östergård sähköpostilla henriikka.vainio-ostergard@tallinksilja.com. (Huom! Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220862
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Lähtöselvityspäällikkö Henriikka Vainio-Östergård sähköpostilla henriikka.vainio-ostergard@tallinksilja.com. (Huom! Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä)