(Poistunut julkaisusta)

Lähtöselvittäjä (kesätyö 2020)
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Lähtöselvittäjiä Turun terminaaliin  

Haemme talven ja kesän ajaksi loistavaan tiimiimme osa-aikaisia LÄHTÖSELVITTÄJIÄ Turun terminaaliin. 

Lähtöselvittäjän työ on monipuolista ja mielenkiintoista. Pääasiallinen työ on lähtöselvitystä, asiakkaiden avustamista terminaalissa, autolähtöselvityksessä, lähtöselvitysautomaateilla ja matkustajaporteilla.  
Työ sisältää myös matkavarausten tekemistä terminaalissa ja tarvittaessa matkamyymälässä eli myyntihenkisyys on tärkeää. Tehtävässä tarvitaan reippautta ja sanavalmiutta suomeksi ja englanniksi. Ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Hakijoilta odotamme iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta ja kykyä sopeutua välillä nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.  Meille on tärkeää, että töissä viihdytään ja työkavereiden kesken on hyvä tiimihenki.   

Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta ja/tai matkailualalta on meille tärkeää.  

Työt alkavat tammikuun 2020 aikana. Työsuhde on määräaikainen elokuun 2020 loppuun asti. Työ on   
osa-aikaista vuorotyötä. Työvuoroja voi olla viikon jokaisena päivänä, myös aikaisina aamuina, iltaisin sekä viikonloppuisin. Tarjoamme työtunteja keskimäärin 32 tuntia kuukaudessa. Lisätuntien tekeminen on mahdollista tarpeemme ja oman halukkuuden mukaan.  

Haluatko liittyä tallinksiljalaisiin? Lähetä hakemuksesi oheisella kaavakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 24.11.2019. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse lähtöselvitystoimintojen päällikkö Kati Uhlbäck; kati.uhlback@tallinksilja.com