(Poistunut julkaisusta)

Lahjoittajapalvelukoordinaattori - Helsinki
Suomen Syöpäyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistys ry:n ja Syöpäsäätiö sr:n muodostamaa kokonaisuutta. Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 90 henkilöä. Suomen Syöpäyhdistys ry ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen, edistävät kuntoutumista ja toimivat syöpään sairastumisen riskin vähentämiseksi. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö sr on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Säätiö tukee Suomen Syöpäyhdistys ry:n toimintaa yhteisen strategian mukaisesti. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa. www.syopajarjestot.fi, www.syopasaatio.fi, www.kaikkisyovasta.fi.
Suomen Syöpäyhdistys ry hakee yhteistyössä kanssamme Syöpäsäätiölle lahjoittajapalvelukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Työsopimus solmitaan suoraan Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaat lahjoittajapalvelun arkirutiineiden toimivuudesta, etsit ratkaisuja ja kykenet tuuraamaan moninaisissa lahjoittajapalvelun tehtävissä ongelmitta.

Tehtäviisi kuuluvat

  • kuukausilahjoitusten laskutus ja asiakastietoihin liittyvät moninaiset CRM-tehtävät
  • asiakaspalvelu ja selvitystyö eri lahjoitustuotteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa
  • yhteydenotot pankkeihin ja asiakkaisiin
  • ruotsin ja englanninkielinen asiakaspalvelu tarvittaessa
  • materiaalitilaukset ja seuranta
  • mahdolliset lyhyet telemarkkinointiprojektit hakijan kokemuksen mukaan

Tehtävä edellyttää

  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa ruotsin ja hyvää englannin kielen taitoa
  • kokemusta CRM:n käyttämisestä ja hyödyntämisestä erinomaisen asiakaskokemuksen takaamiseksi
  • iloista asiakaspalveluasennetta ja hyviä tietoteknisiä taitoja

Toivomme sinulta

Olet reipas, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, muutosmyönteinen sekä pystyt sijaistamaan muita tiimiläisiä tarpeen vaatiessa. Työssä vaaditaan myös hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kärsivällisyyttä.
Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän, kilpailukykyiset edut sekä mukavan työyhteisön moderneissa työtiloissa Helsingin ydinkeskustassa Unioninkadulla. Työpaikka on savuton.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ma 15.4. klo 14-15 ja ti 23.4. klo 13-14 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 25.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi