(Poistunut julkaisusta)

Lahjoittajamarkkinoinnista vastaava
Pelastakaa Lapset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista. 

Varainhankintatiimi kuuluu osaksi lähes kahdenkymmenen hengen viestintä- ja varainhankintayksikköä, joka on keskeinen osa järjestön tukipalveluja. Varainhankintatiimi vastaa järjestön yksityis-, yritys- ja säätiövarainhankinnasta, joiden tuotoilla rahoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n työtä hädänalaisten lasten auttamiseksi kotimaassa ja maailmalla.

 

Haemme nyt 

Keskustoimistollemme Helsinkiin 

Lahjoittajamarkkinoinnista vastaavaa

 
Olet tärkeä osa ammattitaitoista yksityisvarainhankinnan tiimiämme. Tehtävänäsi on tuottaa laadukasta, lahjoittajia motivoivaa sisältöä erilaisiin varainhankinnan tarpeisiin sekä hoitaa lahjoittajasuhteitamme.

Päävastuualueenasi on yksityishenkilöille suunnatut keräyskirjekampanjamme – vastaat kirjeiden sisällöistä, kohderyhmärekistereistä, printtituotannosta sekä rekisterintoimittajista. Optimoit tätä koko yksikkömme tuloksen kannalta keskeistä kokonaisuutta mm. sisältöratkaisuiden, prosessien sekä tuottojen ja kulujen osalta. Tuotat sisältöä myös muihin varainhankintakampanjoihin (mm. humanitaariset keräykset, joulukeräys).

Osallistut myös lahjoittajiemme sitouttamiseen olemalla mukana Pelastakaa Lapset -lehden tuotantotiimissä ja tuottamalla lehteen monipuolista ja lahjoittajiemme tarpeita huomioivaa sisältöä.

Lisäksi vastaat suurlahjoittajaohjelmastamme mm. ylläpitämällä olemassa olevia asiakassuhteita sekä kasvattamalla uusien lahjoittajien määrää.

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi koulutus ja kokemusta tuloksellisesta markkinoinnista tai varainhankinnasta.

Ymmärrät miten herättää ihmisissä kiinnostus työtämme kohtaan ja osaat tuottaa koskettavaa ja laadukasta sisältöä eri lahjoittajaryhmillemme.

Sinulla on erinomaiset viestintä- ja kirjoitustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Olet tulostavoitteellinen, idearikas ja aikaansaava tiimipelaaja, joka toimii vahvasti myös itsenäisen työskentelyn parissa. Sinusta löytyy halu kehittää omaa työkokonaisuuttasi, mutta olet valmis toteuttamaan työtehtävät myös käytännössä.

Arvostamme ymmärrystä ja käyttökokemusta asiakkuusjärjestelmistä. Ruotsin kielen taito olisi mukava lisä.

Tarjoamme sinulle varainhankinnan paraatipaikan arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pystyt itse vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Tarjoamme sinulla työn, jonka tulokset auttavat hädänalaisia lapsia Suomessa ja maailmalla.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.  

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. 

Tehtävä on vakinainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2020. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 20.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta. 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8b4a6f02

 Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Kopponen puh. 050 433 1284.