(Poistunut julkaisusta)

Lahjapakkaajia Stockmannille
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Psst, viihdytkö joulupuuhissa? Haemme lahjapakkaajia pääkaupunkiseudun Stockmann -tavarataloihin. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Stockmannin lahjapakkaajana pääset joulupuuhista kutkuttavimman äärelle. Rapisevat käärepaperit, ihanat yllätykset ja antamisen ilo kulkevat tässä työssä sinun käsiesi kautta.

Lahjapakkaamossa tarvitset ennen kaikkea näppäriä sormia ja hyvää visuaalista silmää. Työ jouluhulinassa on ajoittain kiireistä, ja kohtaat päivän aikana suuren määrän ihmisiä, joten ripeä ote työskentelyyn ja halu palvella asiakkaita positiivisella mielellä ovat tehtävässä tarpeen. Saat töiden alussa hyvän perehdytyksen paketoinnin saloihin.

Stockmannin joulusesongissa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 20 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten pystythän työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan, että työvuoroja voi olla myös pyhäpäivinä, esimerkiksi jouluaattona. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Hakemalla tätä tehtävää, huomioimme kiinnostuksesi myös muihin Stockmann tavaratalojen jouluhakuihin.

Paikkoja täytetään jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti!