(Poistunut julkaisusta)

Lahjapakkaajia Stockmannille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Psst, viihdytkö joulupuuhissa? Haemme LAHJAPAKKAAJIA pääkaupunkiseudun Stockmann -tavarataloihin. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Stockmannin lahjapakkaajana pääset joulupuuhista kutkuttavimman äärelle. Rapisevat käärepaperit, ihanat yllätykset ja antamisen ilo kulkevat tässä työssä sinun käsiesi kautta.

Lahjapakkaamossa tarvitset ennen kaikkea näppäriä sormia ja hyvää visuaalista silmää. Työ joulunaluskauden hulinassa on ajoittain kiireistä, ja kohtaat päivän aikana suuren määrän ihmisiä, joten ripeä ote työskentelyyn ja halu palvella asiakkaita positiivisella mielellä ovat tehtävässä tarpeen. Saat töiden alussa hyvän perehdytyksen paketoinnin saloihin.

Stockmannin joulussa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 15 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot voivat sijoittua kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten varauduthan työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan myös, että työvuoro voi osua myös jouluaatolle, joulun välipäiviin tai uudenvuoden aatolle! Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Tule mukaan tekemään joulu-unelmista totta, hae paikkaa pian!